» recenzii

Motto

"Lasa cititul, ca mai trebuie dale de pus pe trotuar!"-urla un maistru la un tanar. raspunsul:"pai, asta fac, pun dale". "Unde?". "Imi pavez drumul cu dale culturale", raspunse tanarul.
luni, 15 martie 2010

Cum sa pui visele in capcana*

Share

In adolescenta patru tineri au salvat un copil bolnav de sindromul Down din mana unor batausi, care mai aveau putin si il ucideau pe copilul pierdut intr-o confuzie totala. Cei patru cresc si o data cu trecerea timpului hotarasc sa se reuneasca in fiecare la an pentru o partida de vanatoare in padurile din Maine. La 25 de ani de episodul salvarii copilului din mana batausilor, tinerii - pe numele lor de fete mari Beav, Henry, Pete si Jonesy - aflati la vanatoare intalnesc un tanar confuz, balbait si care abia putea vorbi. Din acea clipa pentru ei se dezlantuie haosul si sunt aruncati intr-o lupta cu o creatura extraterestra, lupta in care pot iesi invingatori doar daca isi dau seama de un aspect din trecutul lor, dar si de capcana pentru vise.
* Stephan King, Capcana pentru vise, 2001,

0 comentarii:

stats


autor Oana Stoica Mujea, Editura Tritonic

avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.