» recenzii

Motto

"Lasa cititul, ca mai trebuie dale de pus pe trotuar!"-urla un maistru la un tanar. raspunsul:"pai, asta fac, pun dale". "Unde?". "Imi pavez drumul cu dale culturale", raspunse tanarul.

Share

Cum il poti sustine. Simplu. ori prin ideea de banner exchange sau link exchange sau prin a adauga in blogul tau bannerul nostru. Sustine, fii poartener al miscarii Dale Culturale.
mai jos sunt codurile hmtl ale bannerelor noastre


Marimea 250x200
BannerFans.com
150x150
BannerFans.com400x100
BannerFans.com120x240
BannerFans.com

1 comentarii:

sorin andreica spunea...

pentru a deveni autor
http://odioase.blogspot.com/
adresa mea trifan12@gmail.com
cu respect

stats


autor Oana Stoica Mujea, Editura Tritonic

avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.