» recenzii

Motto

"Lasa cititul, ca mai trebuie dale de pus pe trotuar!"-urla un maistru la un tanar. raspunsul:"pai, asta fac, pun dale". "Unde?". "Imi pavez drumul cu dale culturale", raspunse tanarul.
joi, 14 ianuarie 2010

Fii autor pe DALE CULTURALE

Share

Cum poti fi autor pe Dale culturale. Simplu. Lasa-ne un comentariu cu adresa ta mail si dorinta ta, insa pentru a deveni membru trebuie sa ai putin talent scriitoricesc sau sa fii sustinator al elementelor culturale. Chiar daca va fi atinsa limita de 100 de autori, materialul tau tot va fi publicat de catre unul dintre administratorii site-ului, cu mentiunea ca articolul este scris de tine

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ma numesc Andreea si mi-as dori foarte mult sa fiu si eu autor pe <>.Asta, daca se poate desigur.
Adresa mea de e-mail: sweetangel_4623@yahoo.com
Multumesc anticipat!

Bogdan spunea...

ti-am trimis o invitatie

Bogdan spunea...

ti-am trimis o invitatie

Bogdan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Florin Buzdugan spunea...

Bună ziua! Aş dori şi eu să devin autor pe blogul/site-ul dvs., cu menţiunea, dacă va conta vreun pic, că sunt membru al mai multor reţele literare, iar o colaborare cu site-ul dvs., mi-ar prii. Mulţumesc anticipat!

Florin Buzdugan

Otilia spunea...

Buna ziua! Si eu as dori sa devin autor pe acest blog. Adresa mea de mail este: enacheotilia@yahoo.com

Íoana. spunea...

Bună ziua ! Mi-ar face plăcere să devin autor pe blogul dumneavoastră. Multumesc frumos. O zi buna.

P.S. Mailul meu il găsiţi la contul de google.

stats


autor Oana Stoica Mujea, Editura Tritonic

avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.