» recenzii

Motto

"Lasa cititul, ca mai trebuie dale de pus pe trotuar!"-urla un maistru la un tanar. raspunsul:"pai, asta fac, pun dale". "Unde?". "Imi pavez drumul cu dale culturale", raspunse tanarul.

Share

De azi, dis-de-dimineata, cerul are cu un inger in plus. Pe pamant, lacrimile isi fac loc, fiind un izvor nesecat. Cosmina ne-a parasit. A plecat asa cum a venit pe pamant. Slabita de puteri, tacuta, fara sa fi facut rau cuiva. Lacrimi pe fata, cazute din cer.

Dupa o lupta acerba contra mortii, moartea ne-a dovedit inca o data cat de neputinciosi suntem in fata ei. Nemernica de boala a tanguit hai-hui, in jurul ei, pana cand a secat corpul de puteri. Cosmina Paun a fost o luptatoarea … a luptat pentru ea, pentru mama sa si pentru cei din jurul ei. Au mai ramas doar lacrimi. Visele ei, dorintele ei si amintirea Cosminei, fata plina de viata, cu zambetul in obraz tot timpul. Un zambet care nu a parasit-o, nici macar in cele mai crunte chinuri.

Azi cerul are inca un inger. Din cer, lacrimile cad, tacute si smerite.

isabela iscru (fondatoarea proiectului Stelutele de marii si redactor click din inima pentru copii):

Au rămas doar zece întâmplări ciudate. Pisoiaş, ai luptat atât de bine şi frumos. Te iubeşte mama cu numărul 2. Drum bun printre stele, puiule. Dumnezeu să te aibă în grijă, că noi, oamenii, nu am reuşit.

Cosmina şi-a început călătoria nesfârşită azi, 26 ianuarie 2010, la ora 5.30.

***

Cosmina a plecat dintre noi in dimineata zilei de 26 ianuarie 2010.

Va multumesc tuturor celor care au fost alaturi de ea prin orice modalitate si au sprijinit-o in lunga si nedreapta lupta cu leucemia. Ce s-a intamplat cu Cosmina si ceea ce se va intampla cu multi oameni este un efect, dar cauzele trebuiesc identificate, discutate si indreptate, dar din pacate nu ne-am nascut in locul potrivit pentru asta.

Dumnezeu sa o ierte.7 comentarii:

Oana Stoica Mujea spunea...

Asta mi se pare un text trist, mult prea trist. Care era cel de criticat?

Bogdan Barbieru - hobbitul spunea...

mai jos, oana a lu valentina

Anonim spunea...

Dumnezeu sa o ierte.

DiliMache spunea...

Sa o aiba in paza Dumnezeu. Si-a lasat o amprenta adanca si frumoasa chiar si asupra acelora care nu au cunoscut-o personal. E si va fi mereu o printesa.

Geanina Lisandru spunea...

Dumnezeu s-o odihnească!

Tristeţea dă năvală în sufletu-mi acum...

heramariana spunea...

Azi, am plins dupa Cosmina...
Ea nu a avut timp pentru o poveste de dragoste...

elena stanescu spunea...

nu stiam nimic de ea , am vazut cu catva timp in urma, intamplator la cineva care are digi (nu locuiesc in tara) , am ascultat-o cum canta zece cu un glas stins si am ramas marcata zile intregi (poate pentru ca ultima oara cand mi-am vazut sora era cam in aceeasi stare:( si acum intru aici, tot intamplatori si aflu ca nu mai e...

condoleante si nu mai am cuvinte.

stats


autor Oana Stoica Mujea, Editura Tritonic

avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.