» recenzii

Motto

"Lasa cititul, ca mai trebuie dale de pus pe trotuar!"-urla un maistru la un tanar. raspunsul:"pai, asta fac, pun dale". "Unde?". "Imi pavez drumul cu dale culturale", raspunse tanarul.
miercuri, 10 martie 2010

Inger si demon - recenzie

Share


Aparut in 2000, cand Dan Brown era inca necunoscut, volumul "Ingeri si demoni" prezinta rivalitatea seculara dintre Vatican si secta/ cultul Illuminati. Confreieria Illuminati a fost infiintata de Galilei si alti renascentisti. Insa, actiunea este plasata in timpurile noastre, iar romanul poate fi incadrat la categoria celor istorice deoarece Dan Brown arata informatii istorice, putin cunoscute de publicul cititor. Este o carte destinata si consumatorilor de literatura istorica. Narativ vorbind, este un roman de actiune, ce are ca baza spiritul salvatori/eroi, chiar putin americanizata nararea.

stats


autor Oana Stoica Mujea, Editura Tritonic

avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.