» recenzii

Motto

"Lasa cititul, ca mai trebuie dale de pus pe trotuar!"-urla un maistru la un tanar. raspunsul:"pai, asta fac, pun dale". "Unde?". "Imi pavez drumul cu dale culturale", raspunse tanarul.
luni, 18 ianuarie 2010

Anunt

Share

Am ajuns la un numar de 12 membri. Proiectul Dale culturale creste nu cantitativ, ci mai ales din punct de vedere calitativ. Alaturi de noi s-au alaturat intre timp si scriitori consacrati, care au obtinut celebritatea literara prin munca. Astfel, printre membrii care sustin si ajuta la cresterea acestui proiect sunt si:
- scriitoare Lucia Verona, autoare a numeroase volume, precum "Labirint obligatoriu", "Fara canguri" sau "Don Juan si ceilalti".
- traducatoarea si scriitoarea Ana-Veronica Mircea (vero), care desi ni s-a alaturat, de abia dupa 15 martie va putea contribui cu materiale
- scriitoarea Oana Stoica Mujea, autoare a mai multor volume fantasy si politiste, printre care si trilogia "Dinastiile"

Desigur nu trebuie sa fie uitati si cristian Lisandru, geanina Codita, Horactiu pusca, Anca (Ake) , tavi pelin si marius stefan aldea

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Nu-i rău deloc, baftă tuturor şi numai bine!

hobbitul spunea...

@lisandru si tie la fel

mariusaldea spunea...

si la mai mare!

Geanina Codita spunea...

Inspiraţie şi gânduri senine pentru scrieri de calitate!

Zi plină de frumos tuturor!

stats


autor Oana Stoica Mujea, Editura Tritonic

avertisment

Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fara acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8 si constituie infractiune.